Spoštovani!

Najprej naj vsem članom KD Pluton, vsem našim sponzorjem, prav tako pa vsem lastnikom in ljubiteljem štirinožnih kosmatincev zaželim

 Srečno, zdravo in zadovoljno 2019

Navada je, da ob prehodu na novo leto pregledamo, kaj smo v preteklem letu naredili, istočasno po si začrtamo cilje, ki bodo usmerjali naše delo v letu 2019.

Leto 2018 je bilo za naše društvo zelo uspešno po tekmovalni, organizacijski in delovni aktivnosti. Tudi v letu 2019 bomo nadaljevali z zastavljenim delom in vas vabimo, da se nam pridružite. Na naši spletni strani www.kd-pluton.si imate vse kontaktne številke telefonov oseb, ki vodijo posamezne sekcije in lahko  spremljate naše aktivnosti. Vsekakor ni naš namen počivati na naših uspehih, ampak se bomo trudili še naprej obdržati in izboljšati že doseženo.

Seveda pa vsega dela ne bomo mogli uspešno opraviti sami, zato bomo hvaležni vsem članom, ki nam bodo pripravljeni priskočiti na pomoč pri organizaciji in realizaciji tekmovanj, izpitov in delovnih akcijah. Ob tej priliki se vsem, ki so nam v preteklem letu nesebično pomagali, prav lepo zahvaljujem, še posebno pa se želim zahvaliti vsem sponzorjem in upam, da bodo z nami tudi v letu 2019.

Predsednik KD Pluton

Radovan Vidali

Comments are closed.